Zorg en aandacht
 
Voor handen en voeten


Welkom bij Praktijk Marian
Pedicuren & Manicuren


Afspraak maken

Wij zijn nog open! 
Vanuit brancheorganisatie Provoet te horen gekregen dat wij nog wel open mogen blijven in deze lockdown. Ons beroep valt onder 'medische contactberoepen', Pedicure behandelingen vallen onder de WKKGZ en ontlasten hiermee de zorg. De cosmetische behandelingen zoals gellak en massages worden helaas wel geannuleerd. 

Pedicuren

Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. De pedicure kan jouw pijnklachten wegnemen en dit preventief verzorgen. Daarnaast kan Marian desgewenst de nagels mooi lakken met gellak. Zodat je met verzorgde voeten in die toffe zomerschoenen kunt stappen. Bij Praktijk Marian krijgen jouw voeten de zorg en aandacht die ze verdienen!  
 


 

 

 


Manicuren

Je handen worden dagelijks het meeste gebruikt, daarom is het verzorgen van de handen ook zo belangrijk. Een manicure is een behandeling van de handen en nagels. De behandeling bestaat uit: warm handbadje met etherische olie, heerlijke handscrub, nagels knippen en vijlen, nagelomgeving verzorgen en incrèmen met korte massage. Om de handverzorging compleet te maken wordt er vaak gellak aangebracht. Gellak is een stevige nagellak met een prachtige glans. Zo ben je altijd verzekerd van verzorgde nagels! 


Resultaten


  • GOED_2
  • goed_2
  • c4f76529-8bfc-4a5e-9e06-af2cbe7d6f1e